Toestellen
08 november 2009 - Ron Smeets

Prijs Motorola Milestone bekend

Als de berichten van vorige week kloppen dan zal de Motorola Milestone, aka de DROID die in de VS sinds afgelopen vrijdag te koop is, morgen (9 November) al in de Duitse O2 winkels liggen.

Op de website van de Duitse telco is het toestel ook al, compleet met een prijskaartje, opgedoken.

Onze oorsterburen zullen voor het losse toestel 550 Euro moeten gaan neertellen. Dat lijkt (en is) veel geld, maar vergeleken bij sommige andere high-end smartphones valt het nog best mee. De prijs van het toestel in combinatie met een abonnement is nog niet te zien op de O2 site. Motorola-Milestone-O2

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.