Nieuws
01 december 2008 - Ron Smeets

Prijs iPhone 3G omlaag

T-Mobile heeft vanaf vandaag de prijs van de iPhone verlaagd. Feitelijk betekent dit dat je vanaf nu de iPhone (16GB) ook in combinatie met het 'medium' abonnement (i-300) gratis erbij krijgt. Voorheen moest je dan nog respectievelijk 1 en 79.95 euro betalen voor de 8 of 16GB versie.

Dit is dus vooral goed nieuws voor iedereen die nu nog een iPhone 16GB wil aanschaffen want die kunnen, in combinatie met het i-300 abonnement, dus 80 euro besparen.

Misschien dat T-Mobile ook nog eens iets kan doen aan de inhoud van de abonnementen zelf. Iets meer belminuten en SMSjes bijvoorbeeld of een lager tarief per sms/minuut buiten de bundel want voor heavy users is het nog steeds voordeliger om een simlock-vrije iPhone in België te halen en vervolgens een SIM kaart van de concurrent, bijvoorbeeld Vodafone, er in te stoppen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.