Geruchten
03 november 2014 - Ron Smeets

Prijs en display specs van de Oppo N3 duiken op in China Nieuwe teasers die niet gepland waren door de fabrikant

Oppo is zelf de afgelopen dagen en weken al redelijk scheutig geweest met teasers van de N3, maar de prijs en details over het scherm zaten daar nog niet bij.

In China zijn bij enkele winkels van de fabrikant onderstaande, zelf geschreven reclame posters gespot waarop te lezen is dat de Oppo N3 niet alleen een 16 megapixel camera heeft, die kan draaien, maar ook een 5.5 inch full HD scherm (1080p) en een prijskaartje van 4298 Yuan.

Omgerekend in onze valuta is dat zo'n 553 Euro. Naar Oppo standaarden bepaald geen voordelig prijskaartje. Of deze informatie klopt zal moeten blijken wanneer het toestel volgende week gepresenteerd wordt. Ik ben in ieder geval niet in de gelegenheid om de Oppo winkels in China zelf de bezoeken voor die tijd (en daarna trouwens ook niet ;))

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.