Nieuws
16 januari 2009 - Ron Smeets

Prijs en beschikbaarheid T-Mobile G1 worden maandag onthuld

Onlangs kondigde T-Mobile de Nederlandse lancering van de G1 aan. Helaas wilde men toen nog niet zeggen wanneer het toestel in de winkels zal liggen en wat er op het prijskaartje komt te staan.

De reden voor die geheimzinnigheid is het feit dat T-Mobile aanstaande maandag, 19 Januari, in Hamburg een Europese persmeeting organiseert voor de G1. Daar zullen onder andere de lanceerdatum en prijzen bekendgemaakt gaan worden.

Ik ben er op uitnodiging van T-Mobile zelf ook bij in Hamburg en zal er dus voor zorgen dat jullie als een van de eersten weten wanneer de G1 hier in de winkels ligt en wat hij moet gaan kosten ;-)

Verwacht geen al te grote verassingen want de geruchten gaan al weken dat het toestel nog voor het eind van deze maand te koop zal zijn. En ook de prijs zal natuurlijk niet echt veel verschillen met die in Engeland en/of Amerika.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.