Entertainment
16 september 2005 - Ron Smeets

Previews nieuwe Pamela op je smartphone

Toegegeven dat het artikel waar dit in vermeld stond eigenlijk ging over de slechte Amerikaanse gewoonte om goede ideeen en technologien te vermaken tot goedkoop amusement, maar clips van Pamela Anderson's nieuwe TV serie die je op je mobiel kunt kijken zijn toch wel het vermelden waard, of niet ?!

Helaas voorlopig alleen in de VS, maar ik mag aannemen dat ze snel ook ergens te downloaden zullen zijn voor de rest van deze wereld.

De voormalige Baywatch babe heeft in de VS dus een nieuwe TV serie waarin ze een domblondje speelt (nou ja, speelt?!?) die besluit om in een boekwinkel te gaan werken om aan haar IQ te werken. Mmmh, ik weet niet waar ze de lat willen leggen, maar ik zie een heeeeel lang lopende serie voor me.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.