Toestellen
26 mei 2012 - Ron Smeets

Preview Samsung Galaxy S III (video)

Gisteren, vrijdag 25 mei, werd de Samsung Galaxy S III voor de Nederlandse matkt gepresenteerd. Net als met de S en de S II was ook dit keer weer gekozen voor de Loosdrechtse Plassen. Daar kreeg ik mijn review toestel uitgereikt en mochten we even met de Galaxy S III boot 'spelen'.

Ik kon het toestel dus alvast even onder handen nemen op de zonovergoten 'Plassen' van Loosdrecht. Cameraman Jöran van John Bake TV werd, op een andere Samsung boot, geassisteerd door privé-kaptitein Sjoerd van der Helm van Connexie. Dat alles resulteerde in onderstaande videopreview van de Sasmung Galaxy S III. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=fJikhW2Ox7Q
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.