Nieuws
12 juni 2009 - Ron Smeets

Presentatie nieuwe Samsung Armani Phone uitgesteld

Dit is niet echt iets wat je van Samsung zou verwachten. Doorgaans staan de Koreanen toch bekend als een van fabrikanten die veel, en snel opeenvolgend, nieuwe toestellen introduceren. Zo ben ik aanstaande maandag bij de presentatie van een (of meerdere) nieuwe toestellen in Londen.

Gisteren zou in Milaan de nieuwe Samsung Armani Phone aangekondigd gaan worden. Op het laatste moment hebben Samsung en Armani echter besloten die presentatie uit te stellen. Toch nog een uitwas van de credietcrisis wellicht? Of gewoon een slippertje. Ik hoop maandag hier ook meer over te horen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.