Geruchten
17 september 2014 - Ron Smeets

Presentatie nieuwe iPad's eind oktober?

De nieuwe iPhones moeten nog in de winkels verschijnen, maar de geruchtenmolen rondom Apple draait natuurlijk gewoon door.

Zo wordt nu al gespeculeerd over de presentatie van de nieuwe iPad modellen. Een event daarvoor zou in de tweede helft van oktober gehouden worden, zo luidt het gerucht.

De bron is een anoniem persoon die weet heeft van de voorbereiding en logistiek van nieuwe productlanceringen bij Apple. Hij (of zij) zegt dat Apple diverse project- en marketing deadlines vastgesteld heeft op medio oktober. Dat zou kunnen betekenen dat kort daarnan nieuwe producten onthuld gaan worden. En omdat de fabrikant vorig jaar oktober ook de nieuwste iPad Air en Mini presenteerde is de conclusie dat dit nu ook weer het geval zal zijn snel getrokken. Te snel? Dat zal moeten blijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.