Geruchten
24 januari 2013 - Ron Smeets

Presentatie HTC M7 mogelijk nog vóór het MWC

De HTC M7 is al een aantal keren in het geruchtencircuit opgedoken. Aangenomen werd dat de Taiwanese fabtikant haar nieuwste Android valggenschip in Barcelona, tijdens het MWC, zou gaan onthullen.

Een tweet, die natuurlijk door HTC zelf niet bevestigd wordt, spreekt echter over een lancering op 19 februari; een week voor het MWC losbarst dus. Londen wordt genoemd als de mogelijke plek voor de lancering van de HTC M7.

Hoewel het pure speculatie blijft totdat HTC zelf iets roept over een event op 19 februari zou een dergelijke 'pre-MWC' onthulling wel passen in de trend die sommige fabrikanten het afgelopen jaar hebben laten zien. LG presenteerde vorig jaar haar 'MWC toestellen' ook al een week voorafgaand aan het MWC en Samsung koos er voor om de Galaxy S III ook niet in Barcelona te onthullen. Die Koreaanse fabrikant doet dat dit jaar ook weer met de Galaxy S IV.

De tweet over de HTC M7 is afkomstig van @flavio. Helaas geeft hij geen bron voor zijn uitspraken. We zullen het dus wel zien, of niet, op 19 februari ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.