Toestellen
13 augustus 2010 - Ron Smeets

Prepay iPhone 4 bij Vodafone UK

Of het echt handig is waag ik te betwijfelen, maar in Engeland kun je als je dat nu zou willen, de iPhone 4 in een prepaid bundel van Vodafone kopen.

De 16GB versie kost 480 pond (ca. 600 Euro) terwijl je voor de 32GB variant zelfs 570 pond (ca. 710 Euro) mag neertellen. Dat is iniet bepaald goedkoop maar in die prijs is wel het datagebruik voor een jaar inbegrepen. Bovendien mogen de Vodafone klanten ook een jaar lang gratis gebruik maken van de BT Openzone WiFi toegangspunten.

Om te bellen en SMS'en moet je wel nog apart bel- en SMS tegoed inkopen. Die kosten komen er dus nog bij. Mwah, als ik 6 tot 700 Euro zou willen uitgeven voor een iPhone 4, dan wilde ik toch wel dat het toestel SIMlock vrij zou zijn. Het zal mij dan ook benieuwen of de Engelsen de lokale Vodafone winkels plat gaan lopen voor deze prepaid aanbieiding. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.