Toestellen
07 december 2012 - Ron Smeets

Premium Suite voor de Galaxy S III gedemonstreerd (video)

Samsung heeft een video online gepost waarin enkele nieuwe features voor de Galaxy S III gedemonstreerd worden. Het betreft de zxogenaamde Premium Suite upgrade voor het toestel. Wanneer die uitgerold gaat worden is nog niet bekend. 

De veranderingen zijn niet extreem groot. Het betreft vooral een aantal handige functies die de gebruikerservaring met het toestel nog wat intuîtiever en vriendelijker maken. De update kan wel pas geinstalleerd worden (als hij bechikbaar komt dus) nadat de Galaxy S III naar de nieuwste Jelly Bean ge-upgrade is. Die wordt (en is voor een deel) nu uitgerold, wereldwijd.

Denk aan de Facebook Lock Ticker waarmee je facebook updates kunt bekijken zonder het toestel te hoeven unlocken. Of de Reader Mode om de leesbaarheid (grootte) van tekst makkelijker te kunnen aanpassen aan jouw 'ogen'. Maar ook de 'Contextual Menu' optie zodat eerst de meest gebruikte apps weergegeven worden in het 'apps menu'. De mooiste nieuwe feature is echter multi windows support waarmee je in 'split screen' twee apps tegelijk kunt gebruiken zoals dat ook bij de Galaxy Note II mogelijk is.

Enfin, in de video hieronder wordt de Premium Suite voor de Galaxy S III dus gedemonstreerd. Enjoy!

 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.