Toestellen
14 maart 2008 - Ron Smeets

Pre-order prijzen Sony Ericsson X1 variëren nogal

Dat is een beetje een understatement, want nu bekend is geworden dat de Sony Ericsson X1 toch nog dit jaar in de winkels zal verschijnen duikt het toestel ook bij diverse online verkopers op als 'pre-order'.

Natuurlijk zijn dit niets anders dan lokkertjes om meer bezoekers naar de betreffende sites te trekken want de officiële (exacte) releasedatum én de definitieve verkoopprijs zijn zeker nog niet bekendgemaakt.

Het is wel leuk om te zien hoe ver de diverse sites uit elkaar liggen als het gaat om de 'pre-order' prijs van de X1. De duurste, Wireless Galaxy, zegt hem voor 1428 dollar te kunnen gaan leveren (afgeprijsd van 1500 dollar ;-) terwijl de goedkoopste, CellHUT, de X1 aanbiedt voor 699 dollar (volgens hen 200 dollar onder de 'normale winkelprijs).

Andere 'pre-order' retailers liggen met hun prijzen hiertussen maar er zijn d'r geen twee hetzelfde. Volgens Mobile City Online gaat hij namelijk 1199 dollar kosten (zij bieden hem aan voor 999 in de 'voorverkoop). Smart Mobile Gadgets meldt een winkelprijs van $979.94 en, dichter bij huis, het Engelse Clove Technology verkoopt hem voor 395 pond.

Trap er niet in!Gerelateerde links:
Nokia N96, Sony Ericsson X1, 3G iPhone populair in 2008
Sony Ericsson X1 toch dit jaar nog in de winkels
Sony Ericsson @ MWC, deel 2: C902 en X1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.