Nieuws
23 juni 2010 - Ron Smeets

Pre-alpha MeeGo release voor smartphones op 30 Juni

Het is nog niet helemaal officieel, maar volgens Valtteri Halla, eindverantwoordelijke bij Nokia voor MeeGo, staat de eerste pre-alpha release van MeeGo voor Smartphones voor 30 Juni gepland. Goed nieuws voor de Nokia geeks en freaks die er met smacht op zitten te wachten ;-)

Het zal mij benieuwen hoe snel we daarna de eerste N900's met MeeGo zullen zien opduiken. De eerste commerciele versie (die breed uitgerold zal worden) komt in Oktober, als alles volgens planning blijft verlopen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.