Nieuws
13 december 2006 - Ron Smeets

Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk

De vraag naar exclusieve (design) GSM's is stijgende. De nieuwe toestellen van merken als Vertu, D&G en Gresso zijn het levende bewijs hiervan.

LG en Prada hebben gisteren aangekondigd dat ze de handen ineen geslagen hebben om, begin 2007, een nieuw exclusief GSM merk op de markt te zetten.

Het is de bedoeling dat het eerste toestel van het nieuwe merk allereerst in Europa op de markt gezet worden, om te beginnen in Frankrijk, de UK en Duitsland.

Het zal geen goedkoop merk worden, maar dat zal met de deelname van luxe merk Prada niemand echt verbazen.

Veel meer over het toestel zelf is nog niet bekend gemaak.Gerelateerde links:
Ook een gouden Gresso luxury phone op komst
Nieuw luxe GSM merk
Luxe GSM's voor racefans
Luxe mobiele provider van start in LA
De Nokia 8800, Aston Martin edition
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.