Accessoires
14 januari 2008 - Ron Smeets

Prachtig Ebook concept van iRiver

De Koreaanse gadgetmaker iRiver toonde afgelopen week op de CES, naast de gebruikelijke Multimedia spelers, onder andere een iPhone achtig Smartphone concept toestel en een UMPC.

Nu heeft iRiver op haar Koreaanse site ook een fraai ontwerp voor een Ebook onthuld. Een prototype zal er waarschijnlijk nog niet zijn anders was die ook wel in Las Vegas opgedoken.

Over de specs van dit Ebook concept is nog niet veel bekend maar aan de afbeelding te zien heeft hij in ieder geval een kleuren touchscreen display met handschrift herkenning en lijkt hij dus op een mix tussen een 'standaard' Ebook reader en Tablet (UM)PC.

Wellicht dat we hier op de CeBIT, over twee maanden in Hannover, meer van gaan zien. Ik hoop het in ieder geval wel. . .

Via: EngadgetGerelateerde links:
Eerste GSM van iRiver is een iPhone kloon
UMPC van iRiver
Mobile Trends 2008
iRiver bluetooth MP3 horloge
Iriver trekt zich terug uit Europa
PSP concurrent van iRiver
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.