Nieuws
04 september 2005 - Ron Smeets

Potloodventer gearresteerd

Vorige week meldden wij over een potloodventer in de New Yorkse metro die niet gerekend op de vingervlugge camphone actie van zijn slachtoffer.

Inmiddels is bekend geworden dat de man, Daniel Hoyt, een 43 jarige mede eigenaar van een restaurant keten, afgelopen woensdag gearresteerd is .

Hij wordt verdacht (duh!) van ongewenste intimiteiten. Met de foto van het slachtoffer erbij moet dit een inkoppertje voor de rechter zijn.

Dus dames, gooi die pepperspray maar weg en schaf een camphone aan!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.