Geruchten
15 april 2015 - Ron Smeets

Poster met de Huawei P8 opgedoken Reclame uiting toont toestel in vier kleuren

Over enkele uren wordt in Londen de Huawei P8 gepresenteerd. De afgelopen weken en maanden zijn al de nodige geruchten over het toestel de revue gepasseerd en nu, op de valreep van de onthulling, duikt nog even een reclameposter op. Daarop is de Huawei P8 te zien in vier verschillende kleuren; zwart, wit, zilver en goud. Bovendien lijkt deze poster de eerder uitgelekte afbeeldingen van de P8 te bevestigen. Daarop was te zien dat het toestel ietwat bollere zijkanten heeft.

Verder wordt ook iets gemeld over het scherm van het toestel. Dit zou een zogenaamde 2.5D display zijn met randen die vergelijkbaar zijn met die van de iPhone 6, aldus de geruchten. Over een paar uren weten we meer, zoniet, alles van de Huawei P8. Dan zal ook duidelijk zijn of de fabrikant al dan niet een 'lite' variant van de P8 gemaakt heeft. Op onderstaande poster wordt daar in ieder geval met geen woord over gerept.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.