Accessoires
12 januari 2006 - Ron Smeets

Portable speakersets voor Walkmanphone

Sony Ericsson heeft een tweetal nieuwe speakersets geintroduceerd voor de Walkmanphone, W810i, maar ook andere Sony toestellen. Volgens Sony kunnen we de nieuwe speakersets nog dit kwartaal op de markt verwachten en dan worden ook de prijzen bekend gemaakt.

De MPS60 is een setje van 2 losse speakers met een adapter om ze op je GSM aan te sluiten. Via diezelfde adapter worden ze ook gevoed, dus zorg wel voor een volle accu. Klein en handzaam waren de twee belangrijkste criteria waar de ontwerpers van de MPS60 vanuit zijn gegaan. Omdat de speakers en adapter als losse componenten geleverd worden krijg je er , voor de draagbaarheid, een handig 'koffertje' bij.

De MDS-60 is een wat minder draagbare speakerset met ingebouwde dock voor je Sony Ericsson mobieltje. Hij is dan ook bedoeld om thuis, of op kantoor, op je bureau of kast te zetten zodat je mobieltje voor de (achtergrond)muziek kan zorgen.Gerelateerde links:
De Palm Treo 'music dock'
Bolle stereo dock voor Sony Ericsson's W800i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.