Toestellen
17 maart 2006 - Ron Smeets

Portable multimedia player met GPS navigatie

OK, nu nog een SIM kaart erin en dan is ie helemaal compleet!

Mio heeft met de introductie van de H610 haar eerste portable navigatiesysteem dat tevens uitgerust is met een audio- en videoplayer aangekondigd.

Het toestel heeft een 2.7inch kleurendisplay van 320 bij 240 pixels en loopt op een 400MHz processor van Samsung. De accu gaat, luisterend naar MP3's zo'n 18 uur mee. Helaas zeggen ze nog niet hoe lang je er mee kunt navigeren zonder dat ie aan de stroom moet.

De H610 komt binnenkort in Europa op de markt, getuige ook de 24 TeleAtlas kaarten van Europese landen die pre-installed erbij geleverd worden.Gerelateerde links:
Nieuwe GPS PDA van Mio
Mio Pocket Phone met GPS
Twee nieuwe GPS PDA's van Mio
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.