Entertainment
02 januari 2006 - Ron Smeets

Portable Colecovision van Ben Heck

De koning van het ombouwen van retro-gadgets, Ben Heckerman, heeft zich deze feestdagen weer van zijn beste kant laten zien.

De maker van de Atari 800 'Laptop' en de portable NintendoES heeft nu een andere classic console, de Colecovision, in een draagbaar jasje, met ingebouwd 5 inch kleurenscherm, gegoten.

Hierboven zie je het resultaat en als je op de foto klikt kun je zien hoe de Colecovision er oorspronkelijk uit zag. Echte liefhebbers kunnen natuurlijk weer een compleet geillustreerd 'dagboek' van de ombouw terugvinden op Ben's site. Meer foto's

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.