Accessoires
18 september 2006 - Ron Smeets

Portable Bluetooth keyboard

Zo af en toe komen we weer eens een opvouwbaar keyboard tegen, al dan niet voorzien van een Bluetooth verbinding, om aan een PDA, Smartphone of BlackBerry te koppelen.

Ongetwijfeld een uitkomst voor diegene die krampen krijgen in hun duimen van het SMS-en of het gewoon zat zijn tijdens het intypen van mailtjes vaker de backspace toets te moeten gebruiken dan de rest van het mini-qwerty-toetsenbord.

Dit toetsenbord, van Sierra, heeft als extra feature een houder voor je GSM zodat je tijdens het typen normaal op het display kunt kijken. In opgevouwen toestand past ie in je binnenzak. Met een prijskaartje van 130 dollar is het niet een van de goedkoopsten.Gerelateerde links:
De USB Wonderbra met ingebouwd keyboard
Mobiel keyboard, maar dan anders
Keybord draagtas voor de UMPC
Extern touchscreen keyboard
Opvouwbaar BlackBerry keyboard
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.