Accessoires
07 juni 2006 - Ron Smeets

Portable 3D Navigator met DMB

Hier is er weer eentje waar wij hier in Europa voorlopig alleen maar van zullen kunnen dromen.

De Vitas DM-750 portable navigatie en multimedia speler is natuurlijk alleen in Azie te koop.

Deze TomTom achtige navigator beschikt dus ook over een DMB ontvanger zodat je, eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming, rustig naar het nieuws of een filmpje kunt gaan zitten (of lopen) kijken.

Voor de navigatiefuncties maakt deze Vitas gebruik van 3D kaarten die er, zo als op de foto te zien is , bepaald niet verkeerd uit zien.

Technisch is het toestelletje redelijk voorzien, op het OS na. Dat is namelijk een oude Windows versie: CE 4.2. Voordeel is wel weer dat 32Mb flashgeheugen voldoende is om deze oude Windows Mobile versie te ondersteunen. Voor het uitrekenen van de routes beschikt de Vitas over een 400Mhz processor en 64Mb RAM. De kaarten kunnen worden geladen met behulp van de CF card optie.

Nu nog naar Europa komen en dan is ie wat ons betreft helemaal compleet ;-)Gerelateerde links:
De Pocket Loox N100 serie navigatie PDA's
Garmin StreetPilot 2820 navigeert en entertaint
Tom Tom in je eigen 'taal'
Portable multimedia player met GPS navigatie
Markt voor PDA's blijft dalen
PDA met Navi of Navi met PDA
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314