Toestellen
06 juni 2007 - Ron Smeets

Porsche GSM van Sagem

Het lijkt wel of de Franse toestelontwerpers en -fabrikanten op zoek zijn naar een nieuw gat in de GSM markt: automerken.

Gisteren zagen we al de Hummer HT1 GSM, ontworpen door het Franse Modelabs en nu komt er ook een (nieuwe) Porsche GSM, gemaakt door Sagem om de hoek.

De P9521 is 4 Juni door Stephane Bret van de Porsche Design Mobile Group aan het publiek getoond (meer foto's na de klik) in het Red Dot Design Museum in Essen (D).

Behalve het Porsche merk en het feit dat het hier gaat om een clamshell model is verder nog niets van specs, prijzen en eventuele releasedata genoemd.Gerelateerde links:
De Hummer HT1 GSM
Porsche Cayenne GSM
Ferrari GSM van Vertu
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.