Accessoires
19 april 2007 - Ron Smeets

Porsche Cayenne GSM

Porsche Design kun je al jaren in vele producten, anders dan alleen die snelle auto's, terugvinden, van zonnebrillen tot waterkokers.

Toch denk ik niet dat ze in zuid Duitsland blij zullen zijn met deze GSM in de vorm van een Porsche Cayenne. Nou ja, dat zou het moeten voorstellen. Behalve het logo op de voorzijde is er weinig 'Porsche' aan deze 'auto'.

Qua GSM valt het allemaal nog wel mee. Zo heeft hij onder andere en 2 megapixel camera, dual band GSM, mircoSD geheugenkaart en MP3/MP4 multimediaspeler aan boord.

Na de klik kun je nog een foto zien van de vreselijk lelijk vormgegeven 'toestelkant' van deze zogenaamde 'Porsche Design GSM.

Via:

HKSincereGerelateerde links:
Ringtones voor je Auto
Bestuur je auto met je GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.