Toestellen
24 augustus 2016 - Ron Smeets

Pop-up stores voor de Galaxy Note 7 in Amsterdam en Rotterdam Daar kun je het toestel uitproberen voordat hij in de winkels verschijnt

Samsung heeft in Amsterdam en Rotterdam twee pop-up stores geopend voor de Galaxy Note 7. Iedereen die het toestel wil zien, voelen en proberen voordat het op 9 september écht in de winkels verschijnt kan dat daar gaan doen.

Het moge duidelijk zijn dat wanneer je eenmaal binnen bent het Samsung personeel er alles al zal doen om er voor te zorgen dat je de Note 7 niet alleen probeert maar er ook een besteld. Die krijg je dan uiteraard niet meteen mee naar huis, tenzij je de pop-up store op 9, 10 of 11 september bezoekt.

Behalve de Galaxy Note 7 kun je in de twee stores ook de nieuwe Gear VR uitproberen. Daarvoor heeft Samsung een soort van kermisattractie laten bouwen, iCAROS, waarmee die virtuele ervaring nog levensechter wordt. Niet voor mensen met een zwakke maag! Al noemt Samsung het apparaat een 'work-out door de lucht'.

De pop-up store aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam en de Beurstraverse 178 in Rotterdam zijn dagelijks geopend van 11:00 tot 18:30 uur, op zaterdag openen de winkels om 10:00 uur. Op maandag en zondag gelden afwijkende openingstijden van 12:00 tot 18:30 uur. In Amsterdam is de winkel donderdagavond geopend tot 21:00 uur. In Rotterdam is vrijdag de 'koopavond' tot 21:00 uur. Op 11 september sluiten de pop-up stores weer.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.