Entertainment
22 augustus 2008 - Ron Smeets

Poolse acteurs moeten de iPhone populair maken

Kijk, op zich is het niet vreemd dat acteurs en actrices ingehuurd worden om een gadget te showen in de hoop dat hun fans er een gaan kopen. Voorbeelden hiervan zijn er genoeg. Paris Hilton en haar SideKick, om er maar eentje te noemen.

Nu heeft Orange in Polen een variant op dit thema ingezet die toch wel wat lachwekkend is. De provider heeft de afgelopen dagen namelijk enkele tientallen acteurs en actrices ingehuurd die rijen moeten creeren voor de diverse winkels van Orange in aanloop naar de lancering van de iPhone, vandaag.

Natuurlijk, althans dat hoop ik toch, hebben we het hier niet over bekende (in Polen) acteurs en actrices want dat zou helemaal vreemd overkomen, toch?

Nee, Orange wil hiermee de overige Polen doen geloven dat de iPhone ook daar hot is. Helaas denk ik voor Orange dat de gemiddelde Pool geen 200 Euro, of het equivalent aan Zloty's, (over) heeft voor een iPhone.

Foto hierboven is overigens van de Rotterdamse iPhone rij, ruim een maand geleden. Voor zover bekend stonden daar geen acteurs tussen ;-)Gerelateerde links:
Edwin Driessen koopt de eerste Nederlandse iPhone 3G
Drukte bij Rotterdamse T-Mobile Shop
Eersten in de rij voor T-Mobile shop in Rotterdam
Eerste New Yorkse iPhone 3G klanten staan al in de rij
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.