Nieuws
27 februari 2007 - Ron Smeets

Pooiers verkiezen SMS boven 'Dames op straat'

Singapore staat bekend als een van de strengste landen/gebieden ter wereld. Gesnapt worden met een paar gram coke kan al tot de doodstraf leiden en ook door het achteloos wegwerpen van een kauwgum (die overigens enkele jaren geleden nog verboden waren) kun je al in de cel belanden. . .

Het zal dus ook niemand verbazen dat prostitutie en ‘pooierschap’ in Singapore ook verboden zijn. Nu zijn er steeds meer pooiers die hun ‘dames’ van de straat halen waar ze regelmatig opgepakt werden, en naar een ‘nieuw en modern’ middel grijpen om het contact te leggen tussen klant en leverancier: SMS.

Op die manier wordt de pakkans een stuk kleiner. Nadeel is natuurlijk wel dat de klant de dames van te voren niet kan zien, maar er zullen ongetwijfeld ook al pooiers zijn die met een camphone en MMS op pad gaan. . .Gerelateerde links:
Sexy 'Mobile Pimp' clip
Camphone blog voor prostituees
Camphone filmer 3 weken in Singaporese gevangenis
Van camphone geintje tot porno 'ster'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.