Accessoires
07 april 2006 - Ron Smeets

Pols-PDA uit de handel

Het zal jullie ook niet echt verbazen, mij in ieder geval niet, dat dit bijzonder lelijke PDA horloge van PCOnHand na ruim twee jaar op de markt te zijn geweest nog geen succes geworden is.

De leverancier heeft dan ook besloten om het toestelletje maar uit de handel te halen. Wellicht dat dat de vraag ernaar zal doen stijgen. Als een collectersitem dan wel, net zoals ooit iedereen in Europa ineens een Trabant wilde kopen op het moment dat de DDR, en dus ook de productie van de 'Trabbi', ophield te bestaan.

Fossil, de enige andere fabrikant van pols-PDA's liet enkele maanden geleden ook al weten de productie van hun 'Technology Wristwatches' gestopt te hebben.

Geinteresseerden kunnen voorlopig dus alleen nog terecht bij TigerDrirect. Zij verkopen de Abacus nog voor 50 dollar. Zolang de voorraad strekt natuurlijk.Gerelateerde links:
Telefoon Horloge
GSM verdringt horloge
GPS navigatie horloge van Globalsat
Survival GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.