Nieuws
24 juni 2011 - Ron Smeets

Poll: Welk smartphone OS kies jij?

Eerder vandaag schreef ik over het onderzoek van de Yankee Group waaruit blijkt dat 40% van de huidige smartphone gebruikers bij hun volgende aankoop van plan is een iPhone aan te schaffen.

Helaas waren voor dit onderzoek geen Nederlandse of Belgische smartphone gebruikers ondervraagd. Daarom start ik nu maar een nieuwe poll: Voor welk OS ben jij van plan om te kiezen bij de aanschaf van een nieuwe smartphone? Stemmen maar ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.