Nieuws
20 mei 2012 - Ron Smeets

Poll: Switchen van provider of niet?

De afgelopen negen maanden zijn de abonnementstarieven van de meeste mobiele providers in Nederland (fors) duurder geworden. Die prijsverhogingen hadden (en hebben) vooral betrekking op de kosten voor mobiele data.

KPN, die door het bot genomen de grootste prijsstijging liet zien werd in deze periode al behoorlijk afgestraft daarvoor. De grootste telco van Nederland zag vele honderdduizenden klanten weglopen. Tijd voor een onderzoekje onder mijn lezers.

Wat ga jij doen als je weer mag verlengen? Blijf je bij dezelfde provider, ga je switchen of laat je je abonnement, met dezelfde voorwaarden dus, gewoon doorlopen. En als je voor dat laatste kiest, koop je dan zelf een nieuw toestel of blijf je je 'oude' (smart)phone nog even gebruiken? Reageer en/of stem op de nieuwe poll!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.