Entertainment
06 februari 2006 - Ron Smeets

Politieagent laat camphone foto verwijderen

Een Zuid-Afrikaanse politieagent die gefotografeerd werd door een automobilist aan wie hij zojuist een bekeuring had uitgeschreven heeft diezelfde bestuurder vervolgens gedwongen om de betreffende foto te verwijderen.

Als de bestuurder dat niet gedaan zou hebben, dan zou de agent de camphone in beslag genomen hebben. Hij beriep zich daarbij op het recht om zijn privacy te beschermen en het feit dat hij geen toestemming gegeven had om gefotografeerd te worden.

OK, de agent zal ongetwijfeld in zijn recht gestaan hebben, maar een beetje kinderachtig is het natuurlijk wel.Gerelateerde links:
School probeert wangedrag medewerker te verbergen
Politie roept om camphone getuigen
Camphone gebruiker gearresteerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314