Entertainment
11 oktober 2016 - Ron Smeets

Pokémon GO 'bonus en trainer' update wordt nu uitgerold Niantic maakt de update gelijktijdig beschikbaar voor Android én iOS

Hij werd vorige week al aangekondigd en wordt vanaf vandaag uitgerold, de Pokémon GO update die het spel weer iets interessanter moet maken. Niantic heeft op haar facebook pagina aangegeven dat de nieuwe versie onderweg is naar zowel de Google Play als App Store. Ik heb het net even gecontroleerd, maar ik kan ze hier in beide app stores nog niet zien.

Met de update, versie 0.41.2 voor Android en 1.11.2 voor iOS, kun je als trainer bonussen verdienen wanneer je meer Pokémon of meer monstertjes van dezelfde soort vangt. In vriendelijke Gyms kun je nu tot zes Pokémon tegelijk trainen en je kunt de combat power van de Pokémon waartegen je traint tijdelijk verlagen.

Verder zijn ook weer enkele audio en andere bugs opgelost en is de tijd van de animatie die afgespeeld wordt tijdens het evolueren verkort. Ook wordt de status over de afgelegde afstand op de Egg & Incubator schermen nu regelmatig ververst zonder dat je die daarvoor hoeft te sluiten en openen.

De 'volledige' changelog:

- Catch Bonus: Trainers can earn a catch bonus for a Pokémon type as they catch more of a specific type.
- Updated Gym Training: Trainers can now bring six Pokémon to battle at friendly Gyms. The CP of the Pokémon you are battling may be temporarily adjusted lower for your training session.
- Egg & Incubator Screens: These will periodically update the distance walked without the Trainer needing to close and reopen the screen.
- Fixed several audio issues.
- Decreased the evolution animation time.
- Minor fixes

Via (Facebook)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.