Toestellen
30 april 2006 - Ron Smeets

Poezelige Naomi Campbell RAZR

Naomi Campbell staat nu niet bepaald bekend om haar poezelige karakter.

Toch heeft het model haar naam en handtekening verbonden aan een roze RAZR die sinds kort bij de Duitse tak van The Phone House te koop is.

Gezien haar reputatie was het wellicht meer op z'n plaats geweest als het opvliegerige model haar naam op een survival- of shockproof mobieltje gezet zou hebben.

De gesigneerde roze RAZR wordt geleverd met een speciaal, roze, lederen tasje zodat het toestel in ieder geval heel blijft als Naomi hem weer naar het hoofd van een van haar medewerkers wil slingeren.Gerelateerde links:
Happy Slapping, Naomi Campbell style!
Weer een roze GSM van Motorola
Hoezo... roze RAZR's ?
Nokia zwicht ook voor 'roze' hype
Kate Moss naar Virgin Mobile
Stereotyp dames GSMmetje
Fashion phones van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.