Entertainment
29 maart 2006 - Ron Smeets

Podcasts gratis op je mobieltje

Dankzij de gratis applicatie Pod2Mob kun je vanaf nu elke podcast gratis op je mobieltje beluisteren.

Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en gaan met die. . .podcast. Volgens de makers zou het op vrijwel elke telefoon van elke provider moeten kunnen werken.

Dat wilde ik natuurlijk zelf ook wel eens uitproberen en 'horen', maar helaas. Mijn Sharp 902 met Vodafone 3G abonnement kwam telkens niet verder dan wat ruis gevolgd door de melding 'Verbinding verbroken'. Mijn N90, met hetzelfde abonnement bezocht wel de site maar wilde vooralsnog geen podcasts starten of downloaden. Ik zal dit weekend nog eens een poging wagen als ik wat meer tijd heb.Gerelateerde links:
Radio mobcasts van Virgin
Vodcast lessen van sexy kamermeisjes
Podcast 'fabriek' voor beginners
Politiek ontdekt mobiele media
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.