Nieuws
03 december 2005 - Ron Smeets

Pocket versie van MSN voor mobieltjes

MSN heeft een mobiele pocket versie van haar portal gelanceerd waarmee je binnen letterlijk één klik op je GSM of PDA toegang krijgt tot MSN, Hotmail en de Messenger service.

Behalve dat Pockket MSN voor een snelle toegang tot de diverse MSN diensten zorgt, zijn die diensten ook speciaal aangepast voor gebruik op een mobieltje.

Pocket MSN is geschikt voor alle mobieltjes die uitgerust zijn met het Windows Mobile 5.0 operating system. Een nadeel is dat het 15 Euro per gebruiker kost om te mogen gebruiken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.