Accessoires
01 september 2006 - Ron Smeets

Pocket Power voor je gadgets

Niets is zo vervelend als een GSM, iPod of PSP die uitvalt omdat de accu leeg is terwijl je niet in de buurt bent van een oplaadpunt.

De Power Monkey is een nieuwe, portable en universele, accu van 2200mAh, goed voor 96 extra stand-by uren van je mobiele telefoon, 40 uur muziek luisteren op je iPod of 6 uur spelen met je PSP. En dat alles in een gadget dat kleiner is dan een iPod Nano.

Eenmaal opgeladen kun je hem een jaar lang in je binnenzak, dashbordkastje of tas bewaren zonder dat ie z'n power verliest. Hij kost zo'n 50 Euro, is online al te bestellen en zal ergens deze maand ook leverbaar zijn.Gerelateerde links:
LG's long-life methanol accu
80-uurs accu voor de Nano
Accusharing via USB
Accu leeg? Even plassen! (deel 2)
Universele accu laadt bijna alles op
Accu leeg? Even plassen!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.