Accessoires
23 januari 2012 - Ron Smeets

PlayStation Vita vanaf 22 februari exclusief bij Vodafone

Vodafone heeft vandaag bekend gemaakt dat de provider vanaf 22 februari in Nederland exclusief (voor wat betreft de telecom providers) de PlayStation Vita gaat verkopen. Deze nieuwe PlayStation protable is standaard voorzien van WiFi en 3G support dus het moge duidelijk zijn dat de aanbieding van Vodafone vooral ook bedoeld is om de klanten ook te voorzien van een (prepaid) 3G abonnement.

Het toestel zal, in combinatie met een Vodafone Prepaid 3G SIM, 299 Euro gaan kosten. Dan krijg je, behalve de PlayStation Vita, meteen €12,50 aan datategoed. Het gebruik van data kost 33 cent per MB. Bij je eerste opwaardering van minimaal €20 krijg je ook nog het spel WipEout 2048! gratis erbij. Meer info en het formulier waarmee je nu al kunt inschrijven voor de PlayStation Vita met Vodafone 3G SIM vind je hier.

Enkele specs van de PlayStation Vita:
- Front 5-inch colour multi-touch / OLED (960x544) display
- Touch Screen en 'Rear touch motion sensing' systeem
- Dual analog sticks
- Augmented reality door middel van camera's aan de voor- en achterkant
- Web browsing, social networking services
- Real time chat app, zodat je altijd contact hebt met je vrienden
- PlayStation® Store: Download direct de laatste games
- Content Cross play: Speel games online tegen andere spelers op de PlayStation Vita en PlayStation 3

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.