Nieuws
07 december 2010 - Ron Smeets

'PlayStation' knoppen in Android 2.3 SDK

De geruchten dat de eerste PSP Phone van Sony Ericsson op komst is zijn zeker niet nieuw meer. Sterker nog, de officiele presentatie lijkt een kwestie van tijd. Het is ook al min of meer zeker dat de PSP Phone op Android 2.3 zal draaien. Dat OS was namelijk al enkele keren te zien op de gelekte video's van het toestel.

De vondst van 'PlayStation' knoppen in de Android 2.3 SDK is wederom een extra bewijs daarvoor.

In de SDK staat een lijstje met informatie over knoppen zoals 'L1', 'L2', 'R1', 'R2', 'Select' en 'Start', ofwel de bekende toetsen die we natuurlijk al langer kennen van de PlayStation en PSP controllers. Nu de officiele lancering nog ;-) PSP-buttons-Android-23-SDK

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.