Entertainment
14 november 2006 - Ron Smeets

PlayStation 3 niet compatible met de Zune

Echt verassend is deze constatering natuurlijk niet. Dat de nagelnieuwe Playstation3 van Sony de, eveneens nagelnieuwe, Zune van Microsoft niet automatisch herkend en als ‘Unknown device’ classificeert (zie foto) verbaast mij in ieder geval niet.

Natuurlijk, het is gewoon een USB apparaat, maar we hebben het wel over twee fonkelnieuwe gadgets met dito software en van twee fabrikanten die nou niet bepaald bekend staan vanwege hun reputatie om nieuwe producten bugfree op de markt te zetten.

Bron: GizmodoGerelateerde links:
Eerste review van de Zune: licht, sexy en goed
Zune pas eind 2007 naar Europa
De PS3 doos en illegale import.
Oprichter MP3.com noemt de Zune nu al de Flop van 2007
Eerste indrukken van de PS3
De Zune en iPod fotoshoot. . .
PS3 komt toch NIET in November
PS3 verplettert de XBox
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.