Geruchten
22 juni 2007 - Ron Smeets

Playboy GSM op komst?

's Werelds meest bekende 'opinieblad', Playboy, denkt er sterk over om met een eigen (merk) GSM op de markt te komen, zo luiden de geruchten.

De ideeen voor een Playboy mobieltje bevinden zich nog een de beginfase, maar de geruchten melden dat Hugh Hefner en de zijnen wel al met diverse toestelmakers spreken. LG, Motorola en Siemens zouden al benaderd zijn.

Het is de bedoeling dat de Playboy GSM een 'high-end', glossy en sensueel (maar wel smaakvol) toestel wordt met functies zoals Bluetooth, een camera en multimedia speler.

Of het toestel specifiek de merknaam Playboy krijgt of bijvoorbeeld als LG Playboy op de markt gaat komen, mocht het zover zijn, is nog niet bekend.

Volgens de geruchten wordt ook al gesproken met diverse providers die het toestel in hun assortiment moeten gaan nemen. Daarbij worden vooralsnog de namen van AT&T en T-Mobile genoemd. Vooral die laatste zou ook de gang naar Europa mogelijk maken.

Foto via: GizmodoGerelateerde links:
Sexy lingerie voor je mobieltje
Sexy kookprogramma op je mobieltje
Vodcast lessen van sexy kamermeisjes
String voor je GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.