Toestellen
27 november 2005 - Ron Smeets

Platte slider van LG

LG heeft deze week de KV5900 gepresenteerd, een ultraplatte (14.9mm) slider sie, zoals gewoonlijk met dit soort toestellen, binnenkort in Korea via diverse providers te koop zal zijn.

Verder is het toestel, zeker voor Koreaanse begrippen, redeleijk standaard met een 1.3MP cam, MP3 player en 512Mb geheugen. Leuk is de multi-tasking feature waaroor je tijdens het gamen ook muziek kunt blijven luisteren of gebeld worden.Gerelateerde links:
De RAZR als 'candybar' slimphone
Nokia 888: Design en Emotie
Telefoon ter grootte van een visitekaartje
Samsung's platte slider gelanceerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.