Toestellen
02 juni 2007 - Ron Smeets

Platte muziekGSM van Philips

Op de een of andere manier blijf ik toch altijd met een ander gevoel naar Philips GSM's (en andere gadgets) kijken dan dat ik dat normaal, bij andere merken, heb. Wellicht komt dat door het feit dat Philips van oorsprong (en voor het grootste deel nog steeds) van Nederlandse komaf is. Nu ben ik absoluut GEEN Philips fan, maar toch. . .

Zie hier een nieuwe muziekGSM van Philips, de '292'. Niets Nederlands aan, overigens, want de mobiele toestel divisie van Philips is al bijna een jaar in handen van Aziaten.

Enfin, de Philips 292 wordt vooral gekenmerkt door zijn platte (9.8mm) design. De overige specs zijn, op z'n best, middelmatig te noemen: een VGA cam (die door interpolatie opgekrikt wordt tot 1.3 megapixels), een 2 inch kleurendisplay (176x220), 60 MB intern geheugen, microSD geheugenkaart en een accu waarmee je 180 minuten kunt bellen.

Vreemd genoeg noemt men niet de levensduur van de accu in combinatie met muziekluisteren en er wordt ook niet gerept over een meegeleverde koptelefoon. Toch twee zaken die voor een muziekGSM belangrijk zijn om te weten. . .Gerelateerde links:
Philips 598 Musicphone voor dames
Philips Xenium GSM met 40 dagen stand-by tijd
Philips verkoopt mobiele telefoon divisie aan Azie
Toshiba verslaat LG-Philips
Touchscreen prikbord van Philips
Dames GSM van Philips voor Taiwan
Philips op de Nano tour
VoIP videophone van Philips
Philips wil spotgoedkope GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.