Toestellen
23 februari 2006 - Ron Smeets

Platte DMB GSM van Samsung

De Koreanen bij Samsung blijven ook in de periode tussen de 3GSM en CeBIT natuurlijk vrolijk doorgaan met het bedenken, bouwen en introduceren van nieuwe mobieltjes.

De nieuwste aankondiging betreft een ultraplatte DMB GSM, de B340. Op zich is een slider GSM van 17.3mm natuurlijk geen echt nieuws, maar wel als ie digitaal video en -tv ontvangst (volgens de DMB standaard) ondersteund.

Verder is het toestel voorzien van een QVGA display, MP3 speler en TV-out functie. Natuurlijk hoeven we 'm niet in Europa te verwachten, maar ook dat is niks nieuws. . .Gerelateerde links:
Samsung's Europese DMB GSM
Nieuwe DMB Phones van Samsung
Groen licht voor DMB
LG omhelst DMB
Samsung's nieuwe DMB Smartphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.