Toestellen
21 juni 2007 - Ron Smeets

Platste slider ter wereld komt nu van Pantech

In de strijd om de platste mobieltjes heeft Samsung vandaag een titel uit handen moeten geven aan een andere Koreaanse toestelmaker, Pantech.

Tot nu toe was de Samsung U600, ook wel Ultra Series 10.9 genoemd, de platste slider die op de markt te koop was. Pantech heeft met de aankondiging van de IM-S230 een slider van slechts 9.9 millimeter in haar assortiment.

De nieuwe Pantech slider heeft onder adere een 2.2inch kleurendisplay, 1.3 MP camera, MP3 speler, DMB TV support en een vertaal applicatie.

Het toestel komt binnenkort in Azie op de markt en gaat daar rond de 400 Euro kosten. Of en zo ja wanneer de IM-S230 ook in Europa in de winkels zal komen te liggen is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Pantech's blik op de toekomst
Pantech sluit toesteldeal met Orange
Pantech slider met touchscreen keypad
Ook een nieuwe Ultra Edition Slider van Samsung
Samsung Ultra 5.9: écht plat
Samsung Ultra Series moelijker te 'raken' dan insecten
Nu ook UMTS versie van de Samsung Ultra Edition
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.