Toestellen
06 september 2006 - Ron Smeets

Platste DMB GSM van Samsung

Tja, hij zal alleen in Korea en andere delen van Azie te krijgen zijn, maar Samzung heeft wederom een stap gezet in de strijd om de platste GSM's en Smartphones.

Deze keer gaat het om een ultradunne clamshell met DMB functie. De SCH-B590 is slechts 16.5mm dik en heeft behalve de DMB functies ook een 1.3MP cam en MP3 speler aan boord.

Meestal houden dit soort records niet lang stand en dat zal ook nu niet anders zijn. Afwachten dus op het antwoordt van LG of Motorola.Gerelateerde links:
Candybar GSM's weer helemaal 'in'
Samsung introduceert drie Ultra(platte) toestellen
Platte DMB GSM van Samsung
Ultraplat 3G toestel van Samsung
Samsung's Europese DMB GSM
Kleinste DMB phone komt van Samsung
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.