Entertainment
12 januari 2011 - Ron Smeets

Plastische Chirurgie? Ja, ook daar is nu een iPhone app voor

Mocht je nadenken over platische chirurgie en willen weten hoe je gezicht er bijvoorbeeld na een facelift uitziet, dan kun je ook daar een iPhone App voor downloaden ;-)

Dr. Payman (what's in a name ;-)) Simoni heeft de app laten maken. je kunt daarin een foto van je eigen gezicht van vóór de ingreep laden en vervolgens kijken wat het effect zou zijn van een facelift, neuscorrectie en diverse andere plastische ingrepen.

De Dr. 90210 App (iTunes link) zelf is gratis, de consults en ingrepen die eventueel daaruit voortvloeien natuurlijk niet ;-) Natuurlijk kun je de dokter rechtstreeks vanuit de app contacteren en een afspraak maken, mocht je daar na het zien van de virtuele resultaten behoefte aan hebben. Tsja, alleen in Beverly Hills he...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.