Entertainment
17 augustus 2013 - Redactie MobileCowboys

Plants vs. Zombies 2 uitgekomen voor iOS

Het razend populaire spel Plants vs. Zombies heeft op iOS een opvolger gekregen, namelijk Plants vs. Zombies 2. Het spel was in eerste instantie alleen verkrijgbaar in Australië en Nieuw-Zeeland, maar is nu ook wereldwijd te downloaden. De grootste verandering ten opzichte van het eerste deel is dat het spel nu freemium is geworden. Het eerste deel was voor € 0,89 te downloaden (en op Android verkrijgbaar met advertenties), maar nu moet er betaald worden voor extra's in het spel.

In het spel moeten we planten in de tuin plaatsen om een vlaag van zombies af te stoppen. Het spel opent met een uitleg voor de mensen die het spel nog nooit hebben gespeeld. De uitleg komt nagenoeg overeen met die van het eerste deel. Centraal in het tweede deel staat de tijd van het oude Egypte en de piratentijd. Elk level is aangepast aan het thema, wat zorgt voor een unieke belevenis van het spel.

De meeste reviews van Plants vs. Zombies 2: About Time zijn erg lovend. Er is in het tweede deel goed gelet op de details en het spel ziet er ook een stuk mooier uit. Daarnaast komt het spel wat sneller op gang dan deel 1, zonder afbreuk te doen aan de bekende gameplay van het spel. En net zoals deel 1 is deel 2... behoorlijk verslavend. 

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl