Entertainment
16 september 2013 - Nichal Joosse

Plants vs. Zombies 2 in de herfst ook naar Android

Het populaire spel Plants vs. Zombies 2: It's About Time verschijnt deze herfst wereldwijd voor Android. In China is het spel al verkrijgbaar. Dit liet ontwikkelaar PopCap weten in een blogpost op de website. Er is al een iOS-versie van het spel, dat sinds de release al meer dan 25 miljoen keer is gedownload. Volgens PopCap is het de bedoeling dat de Android-versie voor de rest van de wereld zo snel mogelijk zal verschijnen.

In het spel Plants vs. Zombies is het de bedoeling dat je je gazonnetje beschermt met een variatie aan planten tegen een oprukkend zombieleger. Het lijkt in eerste instantie vrij simpel, maar dat verandert wanneer de zombies steeds sneller oprukken en ze met steeds meer zombies over je achtertuin denderen. Met zonnebloemen kun je muntjes sparen waarmee je uiteindelijk weer nieuwe planten kunt plaatsen.

In tegenstelling tot het eerste deel, is deel twee gratis te downloaden en te spelen. PopCap verdient geld aan aankopen binnen de app, bijvoorbeeld voor extra planten of snellere toegang tot nieuwe levels in het spel. Erg verslavend spel waarmee je vrij moeilijk kunt stoppen als je eenmaal bezig bent. 

Over de auteur: Nichal Joosse