Entertainment
07 augustus 2010 - Ron Smeets

'Planes Trains and Automobiles' commercial voor de Nokia N8

Dat is het eerste wat in mij op kwam toen ik onderstaande commercial voor de Nokia N8 zag. Twee mannen die door pech achtervolgd worden terwijl ze op weg naar huis zijn. In de film Planes, Trains & Automobiles werden de hoofdrollen gespeeld door John Candy en Steve Martin.

Nee, dit reclamefilmpje voor de Nokia N8 bruist niet echt, maar grappig is hij wel. Nokia noemt de N8 hierin 'het toestel dat jouw nog kan entertainen als de rest van de wereld dat niet meer doet' ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.