Toestellen
02 oktober 2008 - Ron Smeets

Pink Ribbon mobieltjes van Samsung

Gisteren was de officiele aftrap van de jaarlijkse Pink Ribbon actie die Samsung en KPN organiseren ter gelegenheid van de Borstkankermaand.

In de KPN shop aan de Barteljorisstraat (bekend van Monopoly ;-)) in Haarlem werden de Pink Ribbon versies van de U900 Soul en M620 gepresenteerd aan Ida van Belle, directrice van Pink Ribbon.

KPN en Samsung bieden ook dit jaar dus weer twee toestellen aan, de M620 (Violet) voor prepay- en de U900 Soul (Pink) voor postpay bellers. Van elk verkocht toestel zal 10 Euro gedoneerd worden aan Pink Ribbon. De M620 kost 60 Euro (inclusief 15 Euro beltegoed) en de U900 Soul is gratis bij een tweejarig Flexibel abonnement van 22,50 per maand.

Daarnaast ontvangt iedereen die een van beide toestellen koopt een passend Pink Ribbon telefoonsierraad en een tegoedbon voor een gratis dansles bij een van de 75 dansscholen die aangesloten zijn bij Dance Masters

De twee toestellen, compleet met het Pink Ribbon sierraad.

Quinty Trustfull, ambasadrice van Pink Ribbon is zichtbaar blij met haar nieuwe roze Samsung Soul.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.